أهلا وسهلا بكم في منتدى شباب بطاش نتمنى لكم اجمل الاوقات برفقتنا وان ينال موقعنا اعجابكم ... طه حسين










 
الرئيسيةالرئيسية  مكتبة الصورمكتبة الصور  س .و .جس .و .ج  بحـثبحـث  قائمة الاعضاءقائمة الاعضاء  المجموعاتالمجموعات  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  
-------
إضغط علي شارك اصدقائك اوشارك اصدقائك لمشاركة اصدقائك!

شاطر| .
موضوعات منتدى شباب بطاش

عجينة كل الاستعمالات

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
كاتب الموضوعرسالة

مراقبة عامة
المعلومات العامة - منتدى شباب بطاش
عدد المساهمات : 2891
نقاط : 4976
تاريخ التسجيل : 08/01/2012
العمر : 61

مُساهمةموضوع: عجينة كل الاستعمالات   السبت أغسطس 09, 2014 12:52 am

العجينة اليابانية
2 م ك دقيق
نص كوب ماء
نخلطهم على بعض فى حلة على النار ونقلب بسرعة على نار هادية لغاية ما تبقى زى الباشميل
نسيبها لغاية ما تبرد او تدفى بس المهم مش تكون سخنة
نضيف على الخليط ده
2 وربع كوب دقيق
2 م ك لبن بودرة
3 م ك سكر
ذرة ملح
1 م ص خميرة
بيضة


نخلط كويس جدا ونضيف مية دافية شوية شوية وخلى بالك انها مش بتاخد مية كتير
بعد ما تتكون عجينة متماسكة شوية ضيفى 3 م ك زبدة واعجنى تانى لغاية ما الزبدة تتداخل مع العجينة 
نتركها تخمر ونشكلها زى ما نحب
ملحوظة ممكن نستعملها لكل المخبوزات ( البيتزا ، الكرواسون ، الباتية ، بالعجوة ، كب بيتزا )
 



اضف الى جوجل+



توقيع: ماما هنا

 
                  
منتديات محمد جلال التعليمية



عندك أى سؤال عايز تسأله ليا؟
من هنا فى صفحتى وعلى الرحب والسعه

الصفحة الخاصه بـ : العضو / ماما هنا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.mohamedgalal.org/
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: بطاش والحياة الإجتماعية :: بطاش ..الإنوثًه و الجـ م ـآل-

Google