أهلا وسهلا بكم في منتدى شباب بطاش نتمنى لكم اجمل الاوقات برفقتنا وان ينال موقعنا اعجابكم ... طه حسين










 
الرئيسيةالرئيسية  مكتبة الصورمكتبة الصور  س .و .جس .و .ج  بحـثبحـث  قائمة الاعضاءقائمة الاعضاء  المجموعاتالمجموعات  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  
-------
إضغط علي شارك اصدقائك اوشارك اصدقائك لمشاركة اصدقائك!
موضوعات ننصحك بقرائتها

شاطر| .
موضوعات منتدى شباب بطاش

خضار سوتيه بطريقة سريعة - بطاطس مقلية بالزبدة والبصل-أقراص لحمة بقرى على الطريقة الألمانية في رمضان

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
كاتب الموضوعرسالة

مراقبة عامة
المعلومات العامة - منتدى شباب بطاش
عدد المساهمات : 2969
نقاط : 5054
تاريخ التسجيل : 08/01/2012
العمر : 61

مُساهمةموضوع: خضار سوتيه بطريقة سريعة - بطاطس مقلية بالزبدة والبصل-أقراص لحمة بقرى على الطريقة الألمانية في رمضان   الأحد يوليو 06, 2014 10:47 pm


أقراص لحمة بقرى على الطريقة الألمانية - خضار سوتيه بطريقة سريعة - بطاطس مقلية بالزبدة والبصل على المائدة الرمضانية



أقراص لحمة بقرى على الطريقة الألمانية
1 كيلو لحمة مفرومة

8 خبز توست

1 حزمة شبت

1 ثمرة بصل مفروم

5 فص ثوم

2 كوب لبن

رشة جوزة الطيب

روزمارى طازج

زعتر طازج

زيت

ملح

فلفل أبيض

 

تبلى اللحمة المفرومة بالملح والفلفل الأبيض

إنقعى التوست فى اللبن لمدة 2- 3 دقائق ثم صفى التوست وأضيفيه للحمة

أضيفى الروزمارى الطازج والزعتر الطازج

أضيفى البصل المفروم والثوم المفروم

أضيفى جوزة الطيب الناعمة

أعجنى جميع المقادير معاً وشكلى اللحمة المفرومة فى شكل أقراص سميكة مثل البرجر

إقلى أقراص اللحمة المفرومة فى القليل من الزيت على النار

إتركيه لينضج وقدميه وزينيه بأوراق البقدونس

خضار سوتيه سريع
جزر

كرفس

كرات أفرنجى

أسبراجوس

بصل أخضر

بصل مفروم

ثوم مفروم

زيت

ماء

ملح

فلفل أسود

قطعى الكرات الافرنجى والكرفس شرائح

أضيفى البصل الأخضر بعد تنظيفه وتقطيعه

قطعى الأسبراجوس بالطول وأضيفيه

أضيفى الجزر المقطع شرائح

شوحى البصل والثوم المفرومين فى الزيت على النار وأضيفى الخضار المقطع

أضيفى الملح والفلفل الأسود

أضيفى القليل من الماء

أتركيه لمدة 3 دقائق ثم اغرفيه فى طبق التقديم وزينيه بالبقدونس

بطاطس مقلية بالبصل
1 كيلو بطاطس مسلوقة ومقطعة شرائح

2 ثمرة بصل كبيرة مقطعة حلقات

زبدة – زيت

ملح

فلفل أبيض

 

إسلقى البطاطس بالقشر 1/2 تسوية ثم قشريها

قطعى البطاطس حلقات وشوحيها فى الزيت وأضيفى الملح والفلفل الأبيض

شوحى حلقات البصل فى الزيت على النار وأضيفى الملح والفلفل الأبيض

أضيفى البصل المحمر للبطاطس المحمرة

ضعى البطاطس بالبصل فى طاسة تقديم ساخنة

زينى البطاطس بالبصل بالروزمارى الطازج

قدمى البطاطس بالبصل مع الخضار السوتيه وأقراص اللحمة على الطريقة الألمانية





اضف الى جوجل+



توقيع: ماما هنا

 
                  
منتديات محمد جلال التعليمية



عندك أى سؤال عايز تسأله ليا؟
من هنا فى صفحتى وعلى الرحب والسعه

الصفحة الخاصه بـ : العضو / ماما هنا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.mohamedgalal.org/
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: بطاش والحياة الإجتماعية :: بطاش ..الإنوثًه و الجـ م ـآل-

Google