أهلا وسهلا بكم في منتدى شباب بطاش نتمنى لكم اجمل الاوقات برفقتنا وان ينال موقعنا اعجابكم ... طه حسين










 
الرئيسيةالرئيسية  مكتبة الصورمكتبة الصور  س .و .جس .و .ج  بحـثبحـث  قائمة الاعضاءقائمة الاعضاء  المجموعاتالمجموعات  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  
-------
إضغط علي شارك اصدقائك اوشارك اصدقائك لمشاركة اصدقائك!

شاطر| .
موضوعات منتدى شباب بطاش

البريك التونسي

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
كاتب الموضوعرسالة

عضو مميز
المعلومات العامة - منتدى شباب بطاش
عدد المساهمات : 519
نقاط : 1523
تاريخ التسجيل : 26/06/2010
العمر : 41

مُساهمةموضوع: البريك التونسي   الأربعاء أغسطس 04, 2010 1:22 pm


معدنوس
بيض
ملح
كركم
تونة او لحم مفروم
كبار


و بطاطا مسلوقة
ملعقة صغيرة بيكنغ باودر
هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لعرض الصورة الكاملة. حجم الصورة الأصلي 640x480.

هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لعرض الصورة الكاملة. حجم الصورة الأصلي 640x480.




نقوم بخلطها كلها ثم نضيف البيض
هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لعرض الصورة الكاملة. حجم الصورة الأصلي 640x480.


هذه هي الورقة التي نستعملها للف البريك تسمى "ملسوقة"
نقوم بقطعها نصفين

هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لعرض الصورة الكاملة. حجم الصورة الأصلي 640x480.


ثم نضيف الحشو الى الورقة
هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لعرض الصورة الكاملة. حجم الصورة الأصلي 640x480.

ثم نلفها بهذا الشكل
هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لعرض الصورة الكاملة. حجم الصورة الأصلي 640x480.


ثم نقليها في الزيت
هذه الصورة تم تصغيرها. اضغط هنا لعرض الصورة الكاملة. حجم الصورة الأصلي 640x480.



ملحوظة هذه حسب طريقتي انا في طبخها
والبريك اكلة لا تغيب عن السفرة في رمضان




اضف الى جوجل+



توقيع: عبير








[/center]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
موضوعات منتدى شباب بطاش

البريك التونسي

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
كاتب الموضوعرسالة

مراقبة عامة
المعلومات العامة - منتدى شباب بطاش
عدد المساهمات : 966
نقاط : 5799
تاريخ التسجيل : 20/05/2010
العمر : 36

مُساهمةموضوع: رد: البريك التونسي   الخميس أغسطس 05, 2010 3:01 pm

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

تسلم ايديكى يا اختى عبير طبعا الاكله واضح جدا انها جميله
لكن معلش انا عايزاكى توضحيها اكتر من كده يعنى مثلا اللحمه المفرومه
هنعصجها الاول ولا لا وغير كده الورق اللى بنلف بيه الخليط دا مقاديرو ايه وبيتعمل ازاى تقبلى مرورى

اضف الى جوجل+



توقيع: The pure Heart

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
موضوعات منتدى شباب بطاش

البريك التونسي

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
كاتب الموضوعرسالة

عضو مميز
المعلومات العامة - منتدى شباب بطاش
عدد المساهمات : 519
نقاط : 1523
تاريخ التسجيل : 26/06/2010
العمر : 41

مُساهمةموضوع: رد: البريك التونسي   الخميس أغسطس 05, 2010 5:42 pm

بالنسبة للحم يجب ان يكون مطبوخا
ويمكن كذلك تعويضه بالتونة


اما ورقة الملسوقة فنحن عادة نشتريها جاهزة
تصنعنها النسوة في البيت و هي صعبة نوعا ما
تتطلب خبرة

سابحث لك عن مكوناتها وسابعثها لك ان شاء الله


اضف الى جوجل+



توقيع: عبير








[/center]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
موضوعات منتدى شباب بطاش

البريك التونسي

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
كاتب الموضوعرسالة

مشرفة المنتدى
المعلومات العامة - منتدى شباب بطاش
عدد المساهمات : 1323
نقاط : 2141
تاريخ التسجيل : 31/07/2010
العمر : 27

مُساهمةموضوع: رد: البريك التونسي   الخميس أغسطس 05, 2010 6:21 pm

أهليين والله باهل تونس

رمضانكم مباارك

ما أحلى الاكله

بس والله ما أعرف اعملهامثلك

اضف الى جوجل+



توقيع: دموع تائبة

كل عام وانتم بخير
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
موضوعات منتدى شباب بطاش

البريك التونسي

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
كاتب الموضوعرسالة

عضو مميز
المعلومات العامة - منتدى شباب بطاش
عدد المساهمات : 519
نقاط : 1523
تاريخ التسجيل : 26/06/2010
العمر : 41

مُساهمةموضوع: رد: البريك التونسي   الخميس أغسطس 05, 2010 6:26 pm

تسلمي اختي الغالية
بس والله الاكلة دي من اسهل والذ الاكلات
جربيها وانت تعرفي


اضف الى جوجل+



توقيع: عبير








[/center]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
موضوعات منتدى شباب بطاش

البريك التونسي

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
كاتب الموضوعرسالة

مراقبة عامة
المعلومات العامة - منتدى شباب بطاش
عدد المساهمات : 966
نقاط : 5799
تاريخ التسجيل : 20/05/2010
العمر : 36

مُساهمةموضوع: رد: البريك التونسي   الخميس أغسطس 05, 2010 9:58 pm

ورق المسلوقه يا عبير ممكن يكون عندنا اسمه جلاش لو تعرفيه
والجلاش دا عباره عن ورق يباع فى المحلات ويكون رقيق جدا
اعتقد انه هو الجلاش بليز حاولى تجاوبينى عشان عايزه اعمل البريك

اضف الى جوجل+



توقيع: The pure Heart

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: بطاش والحياة الإجتماعية :: بطاش ..الإنوثًه و الجـ م ـآل-

Google